Те, що Русня славиться своїми дурнями — старо, як світ. Але в включеному Криму є екземпляри, які гідні примножити цей зоопарк. До анексії Криму Путіна ненавиділи всі — нацисти, демократи, монархісти і просте бидло. Причини у всіх різні. Але те, що знаходило відображення в інтернеткомментаріях і те, про що писали блогери, не було відірваним від життя.

Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

Те, що прийнято називати «російським народом», ця маса спилася виродків, дітовбивців, народовбивці, шовіністів по суті, ненавиділо Путіна, називаючи його ганчіркою і злодієм, який тільки вдає, що допомагає олігархам розтягувати «народне добро», «розпродавати Росію» . І не наводить порядку.

фото: chechenews.com

 




А порядок усіма за винятком «добренького» меншини мається на увазі в диктатурі зі смертною карою, з винищенням або принаймні з безповоротною асиміляцією всіх пригноблених народів і з вождем, який про все і про всіх подумає, вирішить і зробить.

Розпад СРСР і те, що називали демократією з’явилися для російського бидла величезним стресом. А «Кримнаш» став реально дієвою вакциною і надією на продовження імперії. І різна аудиторія бачила різних кандидатів на пост вождя, царя, «нормального керівника» від Романових до генсека ЦК КПРС.

Але відразу Путін змінив все. «Кримнаш» завоював серця навіть найзатятіших ворогів, монархістів, які стали говорити, що тепер Путін за допомогою Глазева і Рогозіна усвідомив свою місію, і вони моляться на нього тільки за Крим. Справа, мовляв, залишається за Україною, Білоруссю, Молдовою … ..

Померкли все і відразу. А Путін став садити направо і наліво, мочити опозиціонерів і олігархів, розкриваючи багатомільярдні розкрадання і розповідаючи, як довго нинішньої влади треба було часу, щоб почати «реальну боротьбу зі спадщиною дикого російського капіталізму». І нікому майже крім уїдливих блогерів неважливо те, що ця видима частина жорсткості путінської мафії — всього лише міжкланова боротьба, а справжніх злодіїв і олігархів ніхто чіпати і не думає. Ніхто і не замислюється про механізми існування чекістської хунти. Чаша з Кримом і Донбасом переважила все.

Але цієї хунті, як один з варіантів, потрібен незмінний правитель, який в разі чого може і померти, захворівши на грип.

І носіями ідеї в «країні, де виборці не вірять в силу свого голосу, де поки рейтинги Путіна високі, але де вже починається бродіння через брак коштів на виживання, є ті самі кримчани, які стоять біля витоків анексії.

Виборці будуть тільки раді, щоб «гроші від виборів» пішли на «потреби народу». А попереду ще рік нестабільності і пророцтво Кудріна про прийдешнє ослабленні рубля.

Взагалі, все в даній президентської кампанії робиться надто грамотно і вчасно. Едросси запускають початок передвиборної кампанії, самі «вибори» запропоновано перенести на день анексії Криму. І в самий переддень століття лютневого перевороту кримська няша Поклонська підняла істерику про мироточення бюста Миколи другого в святому для росіян Криму.

Шуму вистачило, щоб привернути увагу до теми, яку холоднокровно продовжив ватажок окупованого Криму Аксьонов. В інтерв’ю місцевому телеканалу Аксьонов поміркував про форму правління, яка була б корисна для розвитку країни. Росії потрібна нова форма правління — монархія, заявив він.

Він озвучив те, про що на вулиці скаже будь-яка тітка Маша і дядько Вася. Тільки терміни будуть іншими, Тому що саме поняття монархії сприймається росіянами буквально, як щось антирадянське і вороже. Але для піару саме така термінологія від противного зараз і потрібна. Далі за Аксьонова все дороблять інші професіонали пера і слова.
А Аксьонов разом з безглуздою на перший погляд ідеєю говорить про те, на чому смозолілі мови росіяни на кухнях і біля екранів зомбоящиків. «Від демократії у вигляді вседозволеності немає користі, наочний приклад тому — Україна.
— Коли немає єдиноначальності, настає колективна безвідповідальність. Тому, коли у країни є зовнішні виклики, осередки опору зовнішні, необхідно приймати в цій частині більш жорсткі заходи».

Про це трохи раніше і трохи по-іншому висловлювався і Кадиров. Але Кадиров все-таки не росіянин в очах більшої частини російських шовіністів. Кадирова вони також сприймають маріонеткою, хоч і дуже потрібною. Але кадировська фраза про солдата Путіна також не залишилася без уваги, і Аксьонов теж назвав себе «солдатом президента».

Ватажок Криму також висловив думку, що «у російського президента в сучасних умовах повинно бути більше повноважень, більше прав — аж до диктатури.

Сьогодні на мій погляд, Росії потрібна монархія ». Опонентам, хто ще не готовий розлучитися з поняттями про демократію Аксьонов пояснив, що «демократія в тому вигляді, в якому її підносять західні ЗМІ, Росії не потрібна. Вона повинна бути до певних, нормальних меж »». І ось ми чуємо те, про що в кожній промові говорить Путін:
«У Росії є свої традиційні православні цінності, духовності».

Але про те, що демократія в умовах зовнішніх загроз зайва, сам ватажок чекістів сказати не може, тому про це мовить його кримський намісник.

ЗМІ старанно розкручують зараз виступ Аксьонова, щоб потім обрушити на ідею про монархії критику і навіть виставити на посміховисько, як Поклонский. Але головна думка буде доведена з подальшою пролонгацією.

Сергій Аксьонов також висловився і за довічне президентство нинішнього глави держави Володимира Путіна.
«Зараз в Україні діє республіканська форма правління, яка передбачає виборність усіх органів держвлади на певний термін».

Ми бажаємо, що до кінця своїх днів він (Путін) був нашим президентом. Я просто, чесно, іншого не бачу ».
Вважаю, що йому потрібно довічно давати цю посаду — президента. Інших кандидатур і альтернативи йому немає », — сказав Аксьонов.

«За умов, що у Росії є« зовнішній ворог », демократія — це зайве. При цьому він зазначив, що має на увазі не демократію, як її «розуміють нормальні люди», а вседозволеність, як багато хто трактує режим демократії », — передає« Інтерфакс ».

В принципі, перебуваючи вже в еміграції, я намагаюся розвіяти в особистих бесідах деякий прекраснодушність щодо основної маси росіян, яку нібито обманюють і мають влади.

Проживши 40 років в середовищі російських, походячи з них, я не можу обманювати себе тим, що вони відчувають і чого хочуть, як і їх ментальна сутність.

Незалежний публіцист Інна Копєйкіна

Раніше повідомляли: Война на Донбассе: ОБСЕ зафиксировала «Грады» у боевиков

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: