Після цілої низки «раптових» смертей російських силовиків і дипломатів, а також кількох «терактів» проти основних співучасників і свідків путінських злочинів, ЗМІ пильно відстежують обстановку в лігві кривавого упиря Володимира Путіна і поведінку його найближчого оточення.

Навіть російських журналістів насторожило відсутність «прем’єр-міністра» Русні Дмитра Медведєва на сходці «Радбезу» «РФ», яка відбулася в п’ятницю, 17 березня. Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

На питання Дощу, чи не пов’язано відсутність прем’єра з проблемами зі здоров’ям, прес-секретар кремлівського ватажка Дмитро Пєсков відповів, що не має такої інформації і що відсутність викликано графіком глави уряду.

фото: chechenews.com

 




«Я не можу сказати вам про здоров’я», — сказав він, звернувши питання прес-секретарю прем’єра Наталії Тімакової. При цьому Пєсков підкреслив, що прем’єр не завжди присутній на засіданні Ради Безпеки.

Нагадаємо, що Про хворобу прем’єр-міністра Дмитра Медведєва 14 березня повідав сам Путін, сказавши, що Медведєв підхопив грип ..

До того ж оголошення про це було зроблено в якоюсь зловісною формі, що межує з чорним гумором на тлі останніх «серцевих нападів».

«Ситуація поки ще серйозна, ось Дмитра Анатолійовича не вберегли», — поскаржився Путін.

Це не здавалося б таким дивним і схожим на дуже серйозний розлад між ватажками російської мафії, якби не напрошувалася аналогія зі своєчасним виходом фільму-розслідування кремлівської шістки Навального, де Медведєв постає злодієм і корупціонером, який занадто загрався.

Правда т.зв. «Офіційна» реакція на фільм і матеріали, злиті через Навального, була куди менш млявою, ніж після фільму про Бориса Березовського.

У випадку з Березовським, розслідування почалося негайно і закінчилося уявної, або справжньою смертю головної «жертви» фільму.

Якби у Путіна не було вагомих претензій до свого соратника Медведєву, то ніякого зливу інформації не було б.
А, як відомо, похмурі жарти таких тиранів, як Сталін або Путін просто так для їх адресатів не проходять.
Тоді журналісти копнули трохи глибше, намагаючись відстежити «робочий графік» Медведєва і накопали, що грип дійсно міг бути відмовкою, терміном для роздуму, що ж все-таки зробити.

У ЗМІ повідомляється:

«15 березня на сайті уряду РФ було повідомлення про зустріч Медведєва з президентом Вірменії Сержем Саргсяном,
16 березня прем’єр брав участь в засіданні кабінету міністрів.

Тим часом в інстаграме кав’ярні CofeeBarberry, розташованої на гірськолижному курорті «Шаянська», з’явилося повідомлення про який відбувся візит Медведєва.

«Днями нам випала честь пригощати кавою перших осіб держави на чолі з прем’єр-міністром РФ Медведєвим Д. А. і заступником голови уряду РФ Хлопоніним А. Г. Всім дуже сподобався наш кави, особливо» Русіа «», — йдеться в повідомленні.

Тим часом, як пише «Газета.ру», адміністрація курорту «Шаянська» повідомила, що прем’єр-міністр був з офіційним візитом на курорті 10 березня. У свою чергу власниця мережі кав’ярень CoffeeBarberry Христина Бондаренко також підтвердила це ».

Але збирати сили, підкріплюючись кави, мабуть, розташований не тільки Медведєв. У пахана російської мафії Путіна з якоїсь причини, мабуть теж пов’язаної з «щільним робочим графіком» відпало бажання брати участь в головній тусовці свого життя.

І тепер ЗМІ губляться в здогадах, чому в день третьої річниці анексії РУСН Криму Володимир Путін не приїде на Воробйови гори, щоб взяти участь у мітингу-концерті, не вийде до кримнашістам і не поїде в Крим.

Про цю катастрофу для бидла Дощу розповіли двоє людей, близьких до організації заходу, і підтвердив співрозмовник в Кремлі.

Заспокоюючи обивателів, організатори масовки стверджують, що «свято все одно пройде урочисто». Коментатори відзначають, що раніше Путін активніше брав участь в кримських заходах. «Президенту необов’язково приїжджати на святкування щороку, тим більше що в минулий раз він особисто не був присутній на мітингу.

Путін виходив на площу до присутніх з нагоди приєднання Криму два роки поспіль — у 2014 і 2015 роках. У 2016 році він не виходив на святкування, але зв’язувався з учасниками по відеозв’язку з Криму — Путін відвідував 18 березня півострів і інспектував будівництво Керченського моста.

Цього року президент не планує їхати в Крим 18 березня, стверджують два співрозмовника Дощу, близьких до Кремля:
— Але привітання Путіна учасникам так чи інакше на мітингу-концерті прозвучить », — роблять висновок учасники заходу, не уточнюючи формат.

Дмитро Пєсков знову не відповів на питання Дощу.

Напередодні він говорив РБК, що остаточного рішення по приїзду Путіна на мітинг немає, але президент «обов’язково привітає» учасників заходу ».

У попередні роки кримські тусовки проходили біля стін Кремля — ​​на Червоній площі або Василівському узвозі. В цьому році вирішено провести шабаш біля будівлі МДУ.

Джерела Дощу в Кремлі пов’язували рішення про перенесення місця з бажанням «спростити організацію заходу».
Крім Путіна в заході в цьому році вперше не візьме участь ватажок головною спрямовуючою російської п’ятої колони «КПРФ» Геннадій Зюганов, повідомляв напередодні РБК.

До сих пір на тусовку збиралися лідери всіх фракцій. На цей раз будуть лідери «Єдиної Росії», ЛДПР і «Справедливої ​​Росії», підтверджує організатор заходу.

Сукупність цих фактів, повна плутанина і протиріччя в заявах Пєскова і Захарової, спроби їх виправдати один одного і не володіння інформацією показують агонію кремлівської системи.

Проколи слідують один за іншим, як то незнання про лист Януковича про пропозицію ввести війська в Україну або про лист журналіста «Нової газети» з проханням про політичний притулок. В обох випадках брехня і невпевненість приховати було вже неможливо.

Кремлівські джерела припускають, що путінська адміністрація нібито хоче активно використовувати тему Криму в наступному році під час виборчої кампанії Володимира Путіна.

«Не дарма президентські вибори навіть вирішили провести 18 березня, хоча раніше планувалося проводити їх 11 березня», — каже політолог Михайло Виноградов.

Тому, за його словами, в цьому році Кремль не надає урочистостей такого значення і «збирає сили».

Тільки по всьому видно, що Путін і його хунта тріщить по швах і не накопичує, а стрімко і безповоротно втрачає сили. Тому зовсім скоро пісенька Кремля, а з ним і імперської Русні буде заспівана.

Незалежний публіцист Людмила Іванова

Раніше повідомляли:Аброськин: Авдеевка. Боевики «ДНР» из танков расстреляли старую часть города

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: