Село Карлівка, що на Донеччині, обстріляли із крупнокаліберної артилерії — працювали «Гіацинти». Жертв і постраждалих немає, але є руйнування.

На Донецькому напрямку триває війна. Піски, Карлівка, район аеропорту. Українські військові, які обороняють передову, кажуть, що з боку терористів про перемир’я не йдеться. Обстріли тут не вщухають: з боку ворога у бій іде і стрілецька зброя, і міномети, і навіть важка артилерія. Повідомляє «Война в Украине» з посиланням на 24tv.ua

Оборонці Пісків розповідають, що найпотужніші атаки — увечері, вночі та на світанку. Вдень тривають постійні перестрілки на відстані до кілометра, уночі терористи стають сміливішими і підходять до 100 метрів від наших позицій. Військові сумніваються, що по той бік лише місцеві сепаратисти. Запевняють: у танках — справжні аси.

фото: ЖЖ

фото: ЖЖ

 

 

Днями село Карлівка обстріляли із крупнокаліберної артилерії — працювали «Гіацинти». Жертв і постраждалих немає, але є руйнування.

Та попри невпинні атаки терористів, українські бійці продовжують захищати свою землю і обіцяють робити все, аби уберегти спокій мирного населення.

Відео:

загрузка...