Time publication: 23:12

70 просмотров

В Луганську військова авіація знищила три об’єкти терористів

spotters.net.ua

spotters.net.ua

Сьогодні, 2 червня, з метою допомоги українським прикордонникам, які протистояли чисельному озброєному нападу терористів на околиці Луганська, по бойовиках працювала армійська авіація та авіація Повітряних Сил ЗС України. Про це повідомляє УНІАН.

«В обідній час повітряну підтримку товаришам по зброї здійснювали літаки Су-25, які завдавали ударів по об’єктах бойовиків. Зокрема, літаки знищили два блокпости терористів та вдало виконали бойове завдання. Дії штурмовиків прикривали винищувачі Повітряних Сил ЗС України, але їхній роботі заважала низька хмарність. В один з бойових епізодів винищувач опустився нижче хмар, зазнав обстрілу терористів, але виконав бойове завдання та повернувся на базу», -йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, після 15 години по об’єктах, які були визначені спільно з прикордонниками, працювали вертольоти Мі-24 під прикриттям винищувачів МіГ-29.

«Завдання виконано вдало: від терористів зачищена лісосмуга з якої постійно вівся обстріл об’єктів Луганського прикордонного загону гранатометним та мінометним вогнем», — сказано в повідомленні.

«В результаті професійних дій авіаторів Збройних Сил України три об’єкти бойовиків знищено. Обстріли прикордонної частини припинилися. Вертольоти та винищувач повернулися на базу», — повідомляє видання.

Відповідно до повідомлення, загалом на виконання бойової допомоги українським прикордонникам армійські авіатори витратили понад 150 снарядів, виконали 3 літаковильоти та 5 вертольотовильотів.

Як повідомлялося, сьогодні в Луганську близько 16 годин тривав бій між українськими прикордонниками та терористами. Ввечері на підмогу прикордонникам прибули спецназівці та авіація. Бойовиків було розгромлено.

Share Button

, , ,

Добавить комментарий