Сполучені Штати Америки підтвердили доставку американських протитанкових ракетних комплексів «Джавелін» (Javelin) до України.

«Вони вже доставлені», – повідомив офіційний представник Державного департаменту США 30 квітня у відповіді на запит Радіо Свобода про передачу комплексів «Джавелін». Повідомляє інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на day.kyiv.ua

Наприкінці 2017 року адміністрація президента США Дональда Трампа ухвалила рішення про продаж Україні летальної зброї, у тому числі протитанкових ракетних комплексів Javelin. 1 березня Державний департамент США схвалив продаж Україні 210 протиракетних комплексів Javelin і 37 пускових установок до них на загальну суму близько 47 мільйонів доларів.

США підтвердили доставку комплексів Javelin до України

США підтвердили доставку комплексів Javelin до України

 




Оборонний бюджет США на 2018 фінансовий рік передбачає надання Україні 350 мільйонів доларів оборонної допомоги, зокрема і можливість передачі летальної зброї.

«Джавелін» (Javelin) – американський переносний протитанковий ракетний комплекс (ППРК), призначений для ураження бронетехніки, танків, а також БПЛА, вертольотів і гвинтомоторних літаків, що заходять на посадку.

Раніше:

Блокировка Android в России состоится и смартфоны перестанут работать

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: