Ті, хто висловлював часто протилежні очікування від глобальної зміни світоустрою в кращу або в гіршу сторону в зв’язку зі зміною господаря овального кабінету, можуть заспокоїтися. На минаючий змові під гучною назвою Мюнхенська конференція з безпеки, учасники розставили всі основні крапки над i.

Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

Як і припускали розсудливі аналітики, нічого нового від збіговиська колонізаторів очікувати не довелося. А дрібна сварка і взаємні докори між братами-ворогами існували завжди. Тому що на маскараді народовбивці, викриваючи в «рятівників» світу і свободи, інакше і бути не може.

фото: chechenews.com

 




Віце-президент США Майкл Пенс виступив з жорсткою риторикою на адресу Росії.
Зокрема, він зазначив, що США будуть робити все, щоб Москва відповідала за свої дії на міжнародній арені і в Донбасі.

«Потрібно домогтися, щоб Росія виконувала мінські угоди, починаючи з деескалації ситуації», — сказав Майкл Пенс, підкресливши, що США продовжуватимуть цього вимагати.

Політик додав, що це необхідно для того, щоб рівень насильства на сході України знижувався.

У відповідь на побоювання країн-членів НАТО відмови США від ключової ролі в альянсі американський віце-президент сказав, що в ситуації, коли Росія перекроїла міжнародні кордони, США разом зі своїми ключовими партнерами зроблять все, щоб прийняти інші екстрені заходи для підтримки НАТО.

При цьому Пенс забув розповісти про те, що саме Захід і США дають імперської Росії перекроювати кордони і залучають її до дільбі колоніальних володінь.

Майкл Пенс також повідомив, що президент США Дональд Трамп вірить, що будуть знайдені нові точки дотику з Росією, ніж ще раз підтвердив партнерську позицію по відношенню до Росії.

Раніше в Мюнхені президент України Петро Порошенко закликав не йти по шляху примирення з Росією, зазначивши, що президент Росії Володимир Путін ненавидить Україну і хоче «пофарбувати її в російські кольори».
У суботу на конференції в Мюнхені також виступила пані вельми непостійних принципів, канцлер Німеччини Ангела Меркель. Вона заявила, що відносини Європи і Росії залишаються напруженими І що ці відносини так і не вдалося налагодити за 25 років. Однак канцлер підкреслила важливість співпраці з Росією.

«Спільна боротьба з ісламським тероризмом — це одна зі сфер, в якій у нас є схожі інтереси і в якій ми можемо працювати разом», — заявила вона.

Така одностайність аж ніяк не відповідає тій обстановці, яка нагнітається коментаторами різного штибу навколо майбутнього перебудови світу по Трампу.

Однак педантичні господарі конференції в особі міністра оборони Німеччини Урсули фон дер Ляйен спробували дати зрозуміти американським партнерам, що дії «поодинці у зовнішній політиці у відносинах з Росією» не відповідають інтересам Європи.

«НАТО — альянс, побудований на спільних цінностях. Це означає, що якщо ми хочемо побудувати надійні відносини з Росією — а в цьому питанні у нас є спільний інтерес, — ми повинні діяти спільно, а не на двосторонній основі через голови партнерів »- заявила фон дер Ляйен. Боротьбу з тероризмом теж потрібно вести спільно, сказала німецький політик.

Таким чином, всі наміри «ворожнечі» і дружби »залишилися колишніми, а Кремль уже висловив необхідний ступінь невдоволення тими чи іншими висловлюваннями і фразами, якими учасники колоніального вистави стрясали повітря в Мюнхені.

У свою чергу директор ФБР Джеймс Комі провів закриту зустріч з членами комітету Сенату з розвідки обговорив, як просувається розслідування щодо впливу Росії на вибори в США, повідомляє CNN. Телеканал зазначає, що більшість учасників зустрічі не стали розповідати деталі переговорів, проте республіканець Марко Рубіо заявив, що після цієї зустрічі комітет проведе ретельне розслідування події.

«Тепер я повністю впевнений, що комітет Сенату з розвідки, членом якого я є, проведе ретельне двопартійну розслідування втручання і впливу Путіна на вибори», -написав Рубіо в своєму Twitter.

Член демократичної партії Марк Уорнер повідомив, що до омітет наполіг на збереженні Білим домом документів, які можуть бути корисні в розслідуванні.

У четвер, 16 лютого, новий глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що у нього практично немає сумнівів у втручанні Росії у вибори в інших країнах.

«Зараз я можу сказати, що у мене мало сумнівів з приводу того, що Росія втручалася або намагалася втрутитися у виборчий процес ряду країн», — заявив він, виступаючи на зустрічі міністрів оборони країн НАТО в Брюсселі.

Але подібних загроз і заяв останнім часом на адресу Росії було безпрецедентно багато. Їх число просто зашкалювало, але в результаті не було скільки-небудь жорстких заходів. Ображені американці і перелякані європейці обмежуються лише риторикою. Не стала винятком і ця закрита зустріч американських сенаторів.

І все припущення політологів про те, що в черговий раз захід об’єднається і завдасть відчутного удару по Росії, залишаються лише припущеннями і порожніми надіями.

Поки Росія потрібна коаліції, щоб виконувати чорну роботу, за яку будь-яку іншу країну давно б привернули до відповіді перед міжнародним трибуналом, нічого страшного ні Росії, ні режиму путина не загрожує.

Людмила Іванова

Раніше повідомляли: Геращенко объяснила, зачем Путин признал «паспорта ЛНР и ДНР»

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: