Радник міністра внутрішніх справ України зазначив, що сьогоднішня подія вбивство «начальника управління міліції ЛНР» Олега Анащенко є сигналом і для інших представників терористичних угруповань «ЛНР» і «ДНР».

Вбивство «начальника управління міліції ЛНР» Олега Анащенко — це спецоперація російських спецслужб по зачистці особливо важливих свідків. Таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу «112 Україна». Передає інформаційний центр Война в Украине з посиланням на gordonua.com

«Відбувається планомірна зачистка ватажків російських терористичних банд,» скажений ліфт «продовжує невпинно рухатися. І кожен» пасажир «цього ліфта, який в нього потрапляє, виявляється там, де сьогодні Болотов, Моторола та інші терористи. Безперечно, це триває спецоперація російських спецслужб по зачистці особливо важливих свідків своїх кривавих і військових злочинів, актів терору проти держави Україна. Сьогодні відбулася чергова ліквідація «, — зазначив він.

Шкіряк: Сьогодні відбулася чергова ліквідація
Фото: 112.ua

 




За словами Шкіряка, що відбулися є сигналом і для інших представників терористичних угруповань «ЛНР» і «ДНР».
«Це ще один яскравий натяк Захарченко, теслярські, Гіві про те, що Путін буде нещадно знищувати тих, хто в подальшому може свідчити про його злочини», — додав він.

Сьогодні, 4 лютого, близько 7.50 ранку на одній з вулиць окупованого Луганська вибухнув автомобіль Toyota, в якому знаходився Анащенко. Крім нього в автомобілі знаходився ще один чоловік, він також загинув. Бойовики «ЛНР» звинуватили в смерті Аніщенко українські спецслужби.

Також дивиться:



Все полевые командиры «ЛДНР» будут… v7v7v7com
 

Раніше повідомляли: Боевики стреляют из “Градов” из жилого сектора Донецка: опубликовано новое видео

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: