Time publication: 13:36

152 просмотров

У Донецьк хочуть прорватися більше тисячі бойовиків зі Слов’янська та Краматорська — Тимчук

1401182507-4175
Бойовики «ДНР» з усіх міст області колонами їдуть в Донецьк

До Донецька мають намір прорватися понад тисяча бойовиків із Слов’янська і Краматорська. Як пише у Facebook керівник групи «Інформаційний опір»

Дмитро Тимчук, угруповання терористів, що прорвалося зі Слов’янська до Краматорська, готується до подальшого прориву на Донецьк.

У Краматорську до них приєдналися представники місцевого криміналітету. «Для виїзду з міста на даний час бойовики масово «експропріюють» легкові автомобілі у місцевого населення. Загальна чисельність угруповання, яке готується до прориву, – понад 1 000 чоловік», — повідомляє Тимчук. Крім того, як повідомляє донецький журналіст Олексій Мацука, бойовики «ДНР» з усіх міст області колонами їдуть до Донецька.

«Мета терористів Стрелкова — Донецьк. Вони мають намір закріпитися в місті. Місцеві сепаратисти ДНР вже майже не контролюють ситуацію в місті», — написав журналіст в соцмережі.

«Залишають Краматорськ повністю. Бачили три великі колони. Урали, Газелі, машини, які були добуті ними у місцевих жителів. Тьма просто. Близько 10 тисяч чоловік», — повідомив один із очевидців.

Share Button

, , ,

Добавить комментарий