Time publication: 11:31

2861 просмотров

Якщо Вашого сина, брата, батька визвали в воїнкомат на обовязковий призов — кажете просто ІДІТЬ НАХЄР.

Якщо Вашого сина, брата, батька визвали в воїнкомат на обовязковий призов — кажете просто ІДІТЬ НАХЄР.

В нас що іде війна? Об’явленно військовий стан? Нєєє — в нас антитерористична операція проти зграйки терористів — як вважає наше хєрівництво в Києві. Тому цим має займатись антитерористичний відділ при СБУ — і все.

Амуніції нема, плану дій як видно теж, в статусі кого їдуть хлопці хрін його знає, бо війни ж нема? І в статусі кого вони повернуться — учасників польових навчань?

Пишу це, бо забрали вчора сина знайомих — то пєрдєц. На бронік вони позичили декілька тисяч, на каску і все інше скидались родичі, знайомі — ради чого блін ? Що б ахмєтідзе і ОПГ ригоаналів і комуніздів повернулись туди через декілька місяців на білому коні з млрд. компенсацій від держави на відбудову, які вони всі спиз…ть і скажуть бачете як я в Києві усьо порішав — бо я люблю вас даунбасята — царь вєрнулся. Там шо є Українська земля? Поки ОПГ ахмєта і ригоаналів на свободі — там давно все приватезоване для них і належить їм. А якщо з сином моїх знайомих щось станеться — вони залишаться зі своєю проблемою сам на сам плюс з боргами ( за бронік) — і що це не пізд…?

Іванченко Олександр
Share Button

, ,

Один комментарий на “Якщо Вашого сина, брата, батька визвали в воїнкомат на обовязковий призов — кажете просто ІДІТЬ НАХЄР.
  1. То все добре!!! А ти що там вже призовни хлопци е, що робити? 4 мисяци вже минуло…хто им прийде на допомогу якщо кожний буде думати тильки про себе…от и вся украинстка натура..моя хата з краю…!!! Не вси таки, але напревеликий жаль БИЛЬШИСТЬ!!! ((((

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС