Time publication: 14:58

158 просмотров

Бородай і Царьов поставили умови для початку переговорів із Києвом

456826

Один із лідерів терористів Олександр Бородай та розшукуваний українською державою екс-нардеп Олег Царьов опублікували перелік умов для початку переговорів з українською владою.

За словами так званого «прем’єр–міністра» терористичної організації «Донецька народна республіка» Олександра Бородая, предметом переговорів з Києвом може бути тільки припинення вогню на сході України.

Наразі предметом обговорення може бути тільки припинення вогню, щоб зупинити винищення населення і руйнування інфраструктури Донбасу,
— заявив Бородай.

За його словами , будь-які подальші переговори можливі тільки після повного виведення всіх частин української армії з території Донбасу.

Бородай підтвердив, що лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук мав попередні контакти з представниками ДНР.

Ми впевнені в перемозі наших збройних сил над «каральною» армією київської хунти, проте не виключаємо можливості домовленості про припинення вогню заради недопущення гуманітарної катастрофи на Донбасі,
— заявив лідер бойовиків.

У свою чергу лідер руху «Народний фронт»,оголошений в розшук генеральною прокуратурою України, екс–нардеп Олег Царьов назвав свої умови для початку переговорів із владою України.

У його заяві, розміщеній у Facebook, наголошується, що переговори між Києвом, «ДНР» і «ЛНР» можуть бути розпочаті тільки після «виведення з території Луганської та Донецької народних республік Нацгвардії, незаконних збройних формувань Коломойського і «Правого сектора», а також підрозділів української армії, винних у вбивствах мирного населення».

Царьов також вважає, що Київ повинен виплатити компенсації сім’ям загиблих мирних громадян, жителям республік за зруйноване житло, муніципалітетам за збиток нанесений українськими військами, а також власникам зруйнованих промислових об’єктів.

Крім того, серед умов Царьова для проведення переговорів значиться «узгодження президентом України і парламентами Республік проекту конституційного акту, що визначає статус Народних республік» та надання амністії всім учасникам ополчення, а також усім політв’язням, які перебувають в українських в’язницях.

Share Button

, , ,

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС