Time publication: 22:39

48 просмотров

Сепаратисти перейменували Слов’янськ на Путінськ

slovyansk-ponomaryov

Місто Слов’янськ відтепер називається Путінськ. Про це сьогодні на прес-конференції заявив журналістам самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов.

Таке перейменування прискорить перемогу ополченців за свободу “Новоросії”, запевнив Пономарьов.

Тут далеко ходити не треба, варто лише згадати Сталінградську битву, яка стала переломним моментом у ході Великої Вітчизняної. Тоді всі розуміти, що головнокомандувач радянської армії Сталін не дозволить, аби місто, назване його іменем, було взяте ворожою армією. Так само й тут – варто лише правильно перейменувати населені пункти, і це вплине не лише на бойовий дух ополченців, але і на їх підтримку зі сторони Володимира Володимировича. Якщо раніше Путін публічно дистанціювався від нашої боротьби, то тепер він цього зробити не зможе, адже це відтепер безпосередньо зачіпає його его“, – вважає самопроголошений мер Слов’янська.

Окрім того Пономарьов публічно закликав “голову ДНР” Дениса Пушиліна та “голову ЛНР” Валерія Болотова також наважитись на деякі важливі перейменування. Зокрема, самопроголошений мер Слов’янська запропонував перейменувати місто Донецьк (колись Сталіно) у Путіно, Луганськ (колись Ворошиловрград) в Путінград, а Горлівку в Володимироволодимирівку.

Share Button

,

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС