У “кантемирівців” – 10 убитих і 12 поранених, повідомляє Ярчук.

У понеділок, 5 січня, пізно ввечері стало відомо про танковий бій, який відбувся в захопленому місцевими бойовиками, іноземними найманцями і військовими з РФ Донецьку, де сили АТО підбили 3 російські бронемашини. Про це з посиланням на дані перехоплення повідомлень військових РФ інформує російський блогер Олег Ярчук, передають Патріоти України.

За його даними, підрозділи мотострілецького батальйону і танкової роти 4-ї окремої гвардійської Кантемировской танкової бригади при переміщенні в район розгортання потрапили під прицільний вогонь танкового підрозділу ЗСУ у складі 3 танків (2 з яких ідентифіковані як “Оплот”) і 2 БТРів з ПТУР.

1397557656_1

Після відкриття вогню у відповідь українська бронетехніка відійшла, не беручи бою. Втрати росіян склали: 10 убитих і 12 поранених. Виведені з ладу 2 танки, один знищений безповоротно, додав блогер.

Нагадаємо, що днями в Донецьку під обстріл потрапили 61-а бригада морської піхоти Північного флоту РФ і ротний тактична група зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії ЗС РФ. Як з’ясувалося, втрати росіян склали – 18 убитими, 29 пораненими і ще троє пропали без вісті. За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на 5 січня 2015 склали: вбитими 4989, пораненими 1592 і зниклими безвісти 2648 осіб.

patrioty.org.ua

 


Загрузка...