Один з колишніх ватажків «ДНР» Ігор Стрєлков закликав бойовиків залишити свої пости і повернутися додому, як він сам зробив в серпні минулого року.

Про це він сказав, коментуючи вбивство одного з польових командирів угруповання «ЛНР» Олексія Бєднова («Бетмена»), пише ТСН.

«Одне можу сказати: якими б мотивами не прикривалося дане вбивство, навіть якщо Сан Санич («Бетмен» — ред.) і шість його бійців були демонами у плоті, винищувати їх так, як було зроблено — немає ні найменшого ознаки ні законності, ні елементарної людської порядності. Якщо «Бетмен» заслуговував арешту і навіть страти, це треба було робити не шляхом бандитської засідки, навіть якщо організатори цієї засідки назвуть її спецоперацією», — підкреслив він, зазначивши, що вбивство Бєднова проведене в найгірших традиціях «розбірок» бандгруп 90-х.

middle_22bc988fcf20c40850166b70c779c2f5

Фото: vesti-ukr.com

 

На думку Стрєлкова, вбивство було вчинене для того, щоб спровокувати бойовиків на повстання, яке буде негайно оголошено «антинародним заколотом» з усіма витікаючими наслідками аж до повернення контролю над «народними республіками» Києву під приводом «ліквідації бандитського свавілля».

www.ukrinform.ua

 

Загрузка...