1411425842_1Німецьке видання «Bild» взяло інтерв’ю у ексцентричного російського політика — лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського, відомого своїми неоднозначними витівками і заявами. Депутат Держдуми розповів про своє бачення ситуації в Україні, яка, на його думку, в найближчі п’ять років «розпадеться» і фактично перестане існувати.

«Він — монстр російської політики, який колись погрожував розправою своїм супротивникам і зґвалтуваннями журналісткам, а також пропонував підірвати російську ядерну бомбу в Атлантиці заради того, щоб затопити Британію», — починається стаття в Bild.

«Його політика — чиста провокація. Його заяви — явне оголошення війни», — зазначає німецьке видання, яке, незважаючи на це, цікавиться тим, що Жириновський думає про ситуацію в Україні. Зокрема, лідер ЛДПР заявив, в України немає майбутнього та вона скоро пропаде з карти.

«Що стосується України, то у неї в нинішній формі немає майбутнього. Якщо процес розпаду країни збереже колишні темпи, то вже до 2019 року України як незалежної держави не буде», — заявив Жириновський. На його думку, явно виражена антиросійська політика української влади за останні 20 років «призвела до зростання невдоволення серед російськомовного населення в південних і східних областях, в результаті Київ переживає кризу, створену власними руками».

Жириновський вважає, що з часом про свої історичні претензії на українські території «будуть заявляти в Польщі, Румунії та Угорщини». «Через п’ять років на місці України буде шість-сім регіонів з населенням в 10-12 мільйонів чоловік. І це ще самий оптимістичний сценарій», — зазначив Жириновський, додавши, що «в Росії все буде добре».

Але це ще не всі новини від «язика Путіна», як його називають в світі. Лідер ЛДПР також вважає, що Росії слід перейти до більш жорсткого курсу по всіх позиціях. Про це повідомляє прес-служба фракції.

За словами Жириновського, Росії для більш успішного розвитку необхідна зміна політичного режиму.

«Я не кажу шукати спадкоємця дому Романових. Можемо вибрати імператора, царя на десять років. І кожні десять років міняти. Буде варіант демократії, але вся повнота влади у нього повинна бути», — заявив Жириновський, виступаючи в Держдумі на відкритій трибуні.

Лідер ЛДПР зазначив, що у Росії є величезні можливості, чудові умови, щоб піднятися. Він додав, що «Росія не піднялася під червоними прапорами, під демократичними», тому що «цей кфптан тісний російському організму».

«Зняти його! І під виглядом монархії, щоб це був якийсь інститут влади, розвивати країну — жорстко, мобілізаційно, агресивно. Майбутнє у Росії чудове, але тільки за умови, якщо ми перейдемо до самого жорсткого курсу по всіх позиціях», — підсумував він.

Ранее инфоцентр «Война в Украине!» сообщал,что Жириновский пообещал «взять Киев» до 26 октября(видео)

Джерело: publicist.in.ua