Time publication: 22:16

366 просмотров

Під Зеленопіллям оточені рештки української бригади — Ляшко

images_16
Біля 18.00 в суботу, 12 июля 2014 года, народний депутат України Олег Ляшко на своїій сторінці у Facebook закликав вище віськово-політичне керівництво України докласти максимум зусиль для порятунку блокованих біля кордону з РФ решток 24-ої Яворівської бригади, «частину якої російські терористи вчора розгромили під Зеленопіллям».

«Наші хлопці сидять у кукурузяному полі без бронежилетів і касок (яка скотина їх послала на передову без засобів захисту?), без боєприпасів (півтори години тому у Зеленопіллі здетонував склад боєприпасів). У них немає води і їжі. За інформацією від місцевих жителів, на наших висунулась установка «Град» і танки.

Підтримка авіації відсутня. Військові просять допомоги!!!», — деталізує Ляшко, зазначаючи при цьому, що безпосередньо спілкувався з цими військовослужбовцями по телефону.

За словами нардепа, на відміну від минулого міністра оборони України Михайла Коваля додзвонитися до Валерія Гелетея неможливо. «СМСки з описом ситуації передав Гелетею, начальнику Генштаба Муженку, керівнику АТО Грицаку», — повідомив Ляшко. «Сподіваюся, вони невідкладно вживуть усіх заходів на підтримку наших бійців і ми не отримаємо сьогодні нові повідомлення про численні жертви. Інформуватиму про розвиток подій», — підкреслив він.

Нерівний бій українських військових з російськими військами, що вели прицільний вогонь з україно-російського державного кордону, та проросійськими найманцями в районі селища Зеленопілля Свердловського району Луганської області розпочався 11 липня вранці, коли окупанти з системи залпового вогню «Град» обстріляли 79-ту аеромобільну і 24-ту механізовану бригаду підрозділів українських сил АТО.

Експрес онлайн

Share Button

, ,

Добавить комментарий

Поддержите нас!

Если вам нравится наш сайт, пожалуйста помогите нам и сделайте щелчок на любой из этих кнопок!

×