ЗМІ повідомили напередодні, що колишній начальник нелегальної розвідки КДБ, засновник підрозділи спецназу «Вимпел» генерал-майор Юрій Дроздов помер на 92-му році життя. Про це в середу, 21 червня, повідомило прес-бюро Служби зовнішньої розвідки Росії.

І само собою, біографія, послужний список «героя» … Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

А в Росії герой — хто? Він там один, «обраний народом», недоторканний. Тільки ось журналісти часто плутають поняття недоторканний і недоторканний, навіть не вдаючись у зміст антагонізмів. Так і напророкували Володимиру Володимировичу, що він з недоторканних тихо так скотився в нижчу касту недоторканних, яких всі нормальні люди гидують і цураються.

Вічний нелегал - нові одкровення Путіна

Вічний нелегал — нові одкровення Путіна

 




А героєм бути він звик. Особливо вежу знесло після «Кримнаш». Але все колись закінчується і за все в житті треба платити. І не завжди для такої розплати годяться накрадені бабки. Адже є й більш високі матерії.

А Путіну в роковому 2017 якось не щастить. Його все кидають, підставляють, руки не тиснуть і в очі кажуть, немає, кричать: брехун, вбивця, терорист, шахрай!

Думав хоч в Росії героєм залишитися, але рейтинги говорять одне, а росіяни — інше. І кругом невдачі.

Ось і осінило колишнього підполковника КДБ наплести байок — привід аж надто відповідний, нелегальна розвідка на слуху. А тут ще й 95 років управлінню «С» СЗР, яке займається нелегальною розвідкою.

У репортажі телеканалу «Росія 1» нелегальний «президент» Росії Володимир Путін розповів про те, що він під час своєї роботи в органах зовнішньої розвідки СРСР був пов’язаний з розвідниками-нелегалами.

«Вся моя робота в органах зовнішньої розвідки СРСР була пов’язана не просто зі Службою зовнішньої розвідки, а саме з нелегальною розвідкою. І я знаю, що це за люди. Це люди особливі, особливої ​​якості, особливих переконань, це люди особливого складу характеру. Відмовитися від свого поточного життя, відмовитися від своїх близьких, від рідних і покинути країну на багато-багато років, присвятити своє життя служінню Батьківщині не кожен може. Це можуть тільки обрані. Кажу це без жодного перебільшення », — підкреслив він.

Путін побажав щастя і благополуччя співробітникам нелегальної розвідки, висловивши впевненість, що вони почують його привітання.

По лінії зовнішньої розвідки КДБ Путін працював в 1985-1990 році в Дрездені. За словами пропагандистів, він займав пост директора дрезденського Будинку дружби СРСР-НДР.

Навіть кремлівські пропагандисти не можуть «розкрити» ніяких героїчних таємниць з путінської біографії — таємно.

І, з огляду на специфіку відомства, ніхто з достовірністю не зможе ні підтвердити, ні спростувати факту тісних зв’язків Путіна з нелегалами.

Він, мабуть, вирішив, що зараз всі хлопці у дворах і в комп’ютерах стануть уявляти себе майбутніми Путіними, розвідниками-нелегалами, а не тинятися на мітинги.

Але і тоді, і та реальність пішли занадто далеко.

А ось те, що Путін багато років є нелегальним «президентом» нелегального «держави», це бачать і знають всі. Він нелегально змінив «конституцію» «РФ», підмінивши пункт про самовизначення народів. Таким чином, в Росії немає справжньої конституції. А після підтасування виборчого «законодавства» Путін забезпечив собі і третій, і четвертий термін, збільшивши термін кремлівської відсидки. А тепер і на п’ятий мітить.

І все це — чисто по-російськи, абсолютно відкрито і в той же час нелегально. Так що, якщо Путін хоче розповісти правду про свою роботу нелегалом, то нехай дасть інтерв’ю про те, як чекісти підривали будинки, як вбивали мирних людей, розбомбили ринок в окупованому Джохарі.

Нехай розповість і покаже, де і як він накрав і сховав величезні суми, продекларує нерухомість, нафтогазові бурові платформи, акції державних холдингів і все, що він нелегально привласнив собі і своїм родичам.

Нехай розповість, як зараз Росія веде гібридні війни по всьому світу. Нехай скаже правду про Крим і Донбас, де все від початку і до кінця нелегально. Нехай покличе до себе в свідки Кадирова, Євкурова і всіх своїх шісток.

Але правда і Путін об’єднує тільки початкова буква «п». Все інше, брехня, кров і суцільна нелегальщина.

Незалежний публіцист Людмила Іванова

ПС. І на завершення хочеться побажати Путіну того ж, що він всім дає, нещасть на всю його подальше життя. Може бути, він почує ці побажання.

Раніше повідомляли:

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: