Уже кілька днів важкі бої знову стрясають Східну Україну! В інтерв’ю BILD прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (39 років) пояснює, як Путін керує нападами і чому Ангела Меркель важлива для України.

Передає інформаційний центр Война в Украине з посиланням на Bild, Германия

BILD: Обстановка в Східній Україні знову загострюється. Хто винен?

фото: Bild, Германия

 




Володимир Гройсман: «Я був минулого тижня сам на фронті і бачив, як по-варварськи сепаратисти за допомогою російської армії стріляють по мирних жителях, як вони використовують проти українського народу найважче зброю. Андріївка (так в тексті, мабуть, мова йде про Авдіївці — прим. Переклад.) Є особливо жорстоким прикладом того, як Росія намагається знищити Україну. Що стосується часу цих нападів: я не вірю у випадковості, все чітко готується і управляється Росією ».

BILD: Чи очікуєте Ви зимового наступу проти української армії?

Гройсман: «Цей наступ, пов’язане з важкими атаками, ми вже пережили минулого тижня. І не схоже, щоб сепаратисти стали раптом дотримуватися мінського угоди. Ми повинні бути готові до всього, дійсно, до всього. Це означає також: українська армія за останні роки значно зміцнилася, і ми надамо запеклий опір ».

BILD: Чи не побоюєтеся Ви, що при президенті США Трампа можливе укладання угоди з Путіним і таким чином ослаблення санкцій проти Росії?

Гройсман: «Ми довіряємо президентові США Трампу і сподіваємося, що він усвідомлює, що тут дійсно відбувається. Я не можу уявити собі, що з огляду на російської агресії можна буде серйозно говорити про пом’якшення санкцій. Лише тоді, коли Росія виведе свої війська з нашої країни, а сепаратисти будуть дотримуватися мінського угоди, може бути пом’якшення санкцій. До тих пір, поки Росія веде тут війну, це неможливо ».

BILD: Як важлива канцлер Меркель для того, щоб санкції проти Росії тривали?

Гройсман: «Канцлер Ангела Меркель є великим другом України і як ніхто інший виступає за європейські цінності. Вона відіграє ключову роль у світовій політиці і стане на заваді тому, щоб були прийняті рішення на шкоду Україні, в цьому я впевнений. »

Раніше повідомляли: «Королевская сука еще та… Сепарка!!!!! Казнить! Гордону респект!!!!» Украинцы уничтожили экс-регионалку Королевскую в соцсетях после скандального диалога с журналистом Гордоном (видео)

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: