Time publication: 11:56

62 просмотров

На взорванный террористами мост, украинская армия ответила огнем с воздуха

1f9b389af7fbaeea271ca35f783fefc1_xl1Терористи підірвали останній міст, що з’єднує північні райони Луганської області з Лисичанськом. Українські військові відповіли атакою з неба.

Повітряна атака. На Луганщині знищено 2 бази бойовиків. Одна з них блокпост поблизу Станично-Луганського, інша — табір терористів неподалік однієї з турбаз. Обстріл почали напередодні вранці.
Володимир, бойовик:
- Зайшли 4 літаки СУ-25, відкрили вогонь касетними ракетами по нашому табору. Наших теж 2 особи постраждало.
Але відомо, що жертви серед терористів є. Не зрозуміло тільки скільки саме.
Владислав Селезньов:
- Знищено дві вантажівки з боєприпасами, ще одна вантажівка з боєприпасами пошкоджена. Внаслідок чого прикордонникам дісталося 105 ящиків з боєприпасами. Крім того був пошкоджений один БТР.
У п’ятницю сепаратисти підірвали черговий — уже четвертий залізничний міст через Сіверський Донець. Це була остання переправа, що з’єднує Лисичанськ із північними районами області.
А російські канали показали — пункти пропуску «Дякове» та «Должанський» контролюють терористи, українські прикордонники просто покинули бойові пости.
В Алчевську захопили будівлю СБУ. На той момент там був тільки черговий — він не постраждав. Тим часом Болотов дозволив своїм терористам убивати людей без суду і слідства. Мовляв, — злочинів побільшало, а міліція не справляється. Тому будуть просто на вулицях розстрілювати всіх, кого вважатимуть злочинцями.
Експерти аналізують цинічне відео, на якому за командою терориста Бєса нібито розстрілюють офіцерів СБУ. Запідозрили постановку. Один із чоловіків у білосніжній сорочці, і це — після кількох днів полону. До того ж, плями крові після пострілу на ній не з’явилися. Облич теж не показали. Та й сам постріл, судячи зі звуку, — холостий.
У СБУ це відео нам не коментують уже третій день. Тим часом, у руках терористів в обох областях, за їхніми словами, близько двохсот людей. На залізничному вокзалі — черги. Люди намагаються виїхати з небезпечного регіону.

 

По материалам: Подробности

Share Button

, ,

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС