Time publication: 4:09

24 просмотров

Красний Лиман зачищають від терористів. Доповнено (видео)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAУ місті Красний Лиман Донецької області військові шукають залишки терористів.

Про це в.о. Президента України Олександр Турчинов заявив у ході відвідування одного з блокпостів біля Слов’янська, повідомляє LB.ua.

«Наразі ми перевіряємо Красний Лиман на наявність залишків терористів, і як тільки упевнимося, що повна безпека гарантована, я підписую указ про призначення голови місцевої районної адміністрації, з тим, щоб люди могли повертатися до мирного життя», – сказав Турчинов.

Він також висловив надію, що мер Красного Лиману, який був вимушений покинути місто, повернеться до виконання своїх обов’язків.

Поки невідомо, хто стане новим головою райадміністрації. Повідомляється лише, що це – місцевий житель.

Очільник МВС Арсен Аваков, який також був присутній на блокпосту, охарактеризував майбутнього районного голову так: «Це відомий бойовий офіцер, який забезпечить порядок і дасть можливість району жити мирним життям».

Аваков також заявив, що у складних районах східних областей працюватимуть спеціальні так звані «зведені» загони міліції, укомплектовані з числа місцевих співробітників внутрішніх органів.

Міністр також прокоментував ситуацію біля Слов’янська.

«Що стосується Слов’янська, то зараз ми працюємо над тим, щоб повністю заблокувати входи і виходи з міста, так щоб терористи не змогли вирватися або отримати підкріплення ззовні», – заявив Аваков.

Голова МВС також зазначив, що місцеве населення сприймає активну фазу АТО «нормально, з розумінням і з полегшенням».

Share Button

, , , ,

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС