Time publication: 16:25

19 просмотров

Силовики завдали авіаудару по бойовиках на території донецького аеропорту – речник

У рамках антитерористичної операції українська сторона застосувала силу до бойовиків, які перебувають на території аеропорту в Донецьку, після того, як вони відмовилися скласти зброю і здатися.

«О 13:00 терористам, які незаконно проникли на територію аеропорту в місті Донецьку, висунуто ультиматум скласти зброю і здатися силам АТО. Повідомлялося, що в разі невиконання вимог українські силовики застосують силовий варіант звільнення аеропорту», – написав керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

За його інформацією, бойовики не виконали цих вимог, «по позиціях терористів було завдано авіаційного удару».

Селезньов поінформував, що спочатку літак Су-25 зробив попереджувальні постріли, щоб змусити бойовиків виконати умови учасників АТО. «У лавах бойовиків виникла паніка. Після цього літак Міг-29 завдав авіаудару по місцях скупчення терористів», – додав він.

Пізніше Селезньов повідомив, що з вертольота вогневої підтримки знищена зенітна установка, яка «працювала» в аеропорту Донецька проти сил АТО.
Селезньов також спростував інформацію про нібито збитий український вертоліт.

Раніше повідомлялося, що в аеропорту Донецька йдуть активні бойові дії: було чути вибухи і видно дим над аеропортом. Перед цим в аеропорту повідомили, що зупиняють польоти через те, що група озброєних бойовиків прийшла до летовища і вимагала, щоб його територію залишили військові, які охороняли аеропорт.

Share Button

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС