Time publication: 17:17

15 просмотров

Силовики з винищувачів розгромили блок-пост терористів

Біля аеропорту у Донецьку силовики проводять активну фазу антитерористичної операції: вони наносять авіаудари у терористів та знищили блокпост сепаратистів на в’їзді до міста.

separatyst_f087e

Про це повідомив подій Віктор Сердюк у соціальній мережі Facebook.

«Зачистка триває. Поблизу містечка Піски (це на в’їзді в Донецьк з боку аеропорту) блокпост колорадів МіГи рознесли на шматки разом з чеченами», — повідомив він.

Та наголосив, що силовики продовжують атакувати бойовиків із винищувачів.

«Полонених не беруть. Миргородська авіа бригада в дії», — заявив він.

Додамо, що напередодні керівник групи інформування про антитерористичну операцію (АТО) Владислав Селезньов повдіомив про те, що силовики почали проводити активну фазу АТО, адже терористи не виконали умов ультиматуму та не склали зброї, перебуваючи на території аеропорту.

Він також сповістив про те, що станом на 14:00 українські військові знищили зенітну установку терористів, яка працювала проти «сил АТО». Терористи відстрілюються від українських силовиків із автоматичних гранатометів.

Сьогодні українські силовики відновили проведення антитерористичної операції на сході Україні. Зокрема зараз сутички тривають в районі аеропорту «Донецьк», який захопили терористи.

Державна авіаційна служба України видала термінове розпорядження, яким забороняє всі польоти в Донецьк до 18:00 26 травня.

Учора увечері перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема заявив, що силовики відновлять перервану на час виборів президента антитерористичну операцію за декілька годин.

Share Button

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС