Time publication: 22:59

36 просмотров

Під Волновахою загинули 16 бійців — МОЗ

Перший заступник міністра охорони здоров’я України Руслан Салютин повідомив, що в бою під Волновахою загинули 16 українських бійців. Раніше таке число загиблих 22 травня називали лише представники Донецької ОДА.

«На превеликий жаль, 16 наших бійців були вбиті. Це в даний час оперативна інформація щодо убитих наших військових», — сказав заступник міністра в ефірі «5 каналу» в четвер, повідомляє Інтерфакс.

За словами пана Салютіна, в госпіталях Харкова і Дніпропетровська перебувають 18 поранених, куди вони були доставлені санітарною авіацією. «Що стосується ще 12 поранених, то 6 з них у лікарні у Волновасі, ще 6 важко поранених перебувають у Донецьку», — сказав він.

Відповідаючи на питання про те, в якому стані знаходяться поранені українські військові, перший заступник міністра охорони здоров’я сказав: «Важко поранені, фактично, сконцентровані у Волновасі та Донецьку. Деякі важко поранені переправлені до Харкова, де їм буде надана деталізована медична допомога».

Раніше в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов повідомив, що в бою біля Волновахи вранці в четвер загинуло 13 українських силовиків.

Департамент охорони здоров’я Донецької обладміністрації повідомив про загибель 16 осіб у бою під Волновахою, не уточнивши, чи всі вони — військовослужбовці української армії.

Share Button

Добавить комментарий