Time publication: 3:59

20 просмотров

Терориста Стрєлкова готував особисто патріарх Кирил (ВІДЕО)

b1448b9dcf7bd6547a2d0600c746c17c1400456194

Диверсії на сході України, Росія готувала під прикриттям церкви і особистого прикриття патріарха. Так Стрєлков був постійним членом делегації православних в Україні.

Журналісти отримали інформацію, згідно з якою терорист Стрєлков пізнавав Україну набагато раніше подій у Криму й на Донбасі.

«Свята» делегація За місяць до захоплення Криму, 30 січня, Сімферополь під патронатом Російської православної церкви і патріарха Кирила з Афону привезла православну святиню — Дари Волхвів. Безпека цінної реліквії християнського світу довірили охороняти Ігорю Гиркину, який зараз керує терористами на Донбасі і відомий під псевдонімом Стрєлков. «Фактично Гиркин, прикриваючись цією святинею, використовував поїздку для проведення розвідок на території України, в Криму, і проводив зустрічі з керівником самопроголошеного уряду Аксьоновим», — повідомив оперативник СБУ Володимир.

Є інформація, що підтверджує, що Стрєлков регулярно відвідував південні і східні представництва РПЦ. Фактично це можна розцінювати як розвідувальну і підготовчу місію, і передбачається, що Стрєлков був не один такий паломник.

Share Button

,

Добавить комментарий




Интернет реклама УБС