Time publication: 1:35

75 просмотров

Для особливо «розумних» на кшталт Авакова, Парубія, Турчинова, Яценюка та інших «політиків» поясню, що зараз відбувається на Сході України.

Олександр Піддубний
Для особливо «розумних» на кшталт Авакова, Парубія, Турчинова, Яценюка та інших «політиків» поясню, що зараз відбувається на Сході України.
Тактика, що зараз застосовують москалі, не нова. Як видно на карті, Слов’янськ стоїть на стратегічно вигідному місці, звідки однаково легко атакувати в трьох напрямках: Донецьк, Харків та Дніпропетровськ. Тактика кумулятивного вибуху, коли спочатку в Слов’янську нагнітається кацапський елемент (до пори до часу він буде прикриватися місцевим «м’ясом»). Потім відбувається «вибух» — одночасні атаки в трьох зазначених вище напрямках. Запланований хаос. Захисту від цих атак не буде — не вистачить сил ЗСУ, час на їхнє перекидання не відповідатиме часу вторгнення, можуть бути фіктивні атаки, щоби відволікти головні сили (а нинішній в.о. міністра оборони в нас взагалі побував вже у ворожому полоні)… Словом, варіантів маса. Плюс, із середини: в Донецьку, Харкові та Дніпропетровську, в певний час буде активізований місцевий (підігрітий іззовні) елемент. На місцях, як мінімум, «елемент» дестабілізовуватиме ситуацію, а насправді (і це цілком реально), будуть стріляти солдатам у спини. Стрілятимуть в тому числі і мєнти.
Крим просрали? Зараз можете просрати не лише Схід України, а й південь і Київ — бо в кремлядів вже насправді зірвало гальма.
Реагувати треба негайно.
Що робити? Захоплення мєнтовських складів та відділків означає, що в терористів легке озброєння — той випадок, коли клин вибивають клином. Вводяться війська, техніка, а десантура вичищає всіх нахрін. #euromaidan
Апдейт: Окрім географічного розташування, саме у Слов’янську знаходяться найбільші в Україні склади зі стрілецькою зброєю. Цю інфу вже багато хто знає, а в кремлі й поготів, бо військові таємниці їм віддавали задарма. Тобто гівно на нашу територію проходитиме через кордон без зброї, а отримає її тут вже зі складів — новеньку і змащену.
Слов'янськ стоїть на стратегічно вигідному місці,

Слов’янськ стоїть на стратегічно вигідному місці,

Share Button

Источник: Ценные монеты России и СССР

Добавить комментарий