Кровожерливий вампір Володимир Путін вирішив особисто бути присутнім на місці влаштованого ним вибуху в окупованому Нюене (Петербург). Для нього влаштували сатанинський бенкет з ритуальними почестями: свічки, квіти і «народний меморіал», який Путін, можна вважати, відкрив.

На підкреслену ритуальність вказують відразу кілька фактів. Так, що стався 3 квітня вибух в метро стався в день перейменування «Федеральної служби контррозвідки» в «Федеральну службу безпеки». Указ про перейменування банди в 1995 році підписав президент Росії Борис Єльцин. Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

Місто, з якого злочинна діяльність Путіна бере початок, теж був вибраний невипадково. Приїхавши до «стихійного меморіалу» біля станції петербурзького метро «Технологічний інститут» ввечері 3 квітня, коли пил від вибуху вже вляглася, ватажок Русні поклав квіти і відмовився спілкуватися з пресою, повідомляє «Фонтанка».

фото: chechenews.com

 




Потім Путін відправився в кубло місцевої банди «управління ФСБ», щоб відзначити успіх, як і годиться. Там фашист провів відповідну сходку, повідомив грає роль путінського прес-секретаря Дмитро Пєсков. Цей «меморіал» повинен по ідеї кремлевцев затьмарити меморіал Нємцову, який влада постійно «дбайливо» зносять, побоюючись за моральне здоров’я петербуржців. А на цей приїхав сам господар.

Ще не відомо, про те, що Близькосхідний філія ФСБ «ІГ» (заборонена організація в РФ) взяв на себе відповідальність за те, що трапилося. Але на цей підрозділ Москви вже вказують деякі аналітики, вірно служать Кремлю. Поки незалежні та авторитетні ЗМІ прямо говорять російською, що їх підриває Путін, щоб «опозиція» заткнулася », кремлівські ідеологи,« підкріплюючи свої твердження »даними« британських ЗМІ », на всіх кутах кричать про ігіловском сліді.

А Путін адже добре пам’ятає 1999 рік, пам’ятає, що і як робили його куратори, щоб привести до «влади» цього сіренького подполковнічка. І щоб не піти з олімпу також стрімко, як злетів, Путін вирішив згадати молодість. Ось, мовляв, що трапилося, поки доблесні чекісти і «Росгвардія» ловили школярів і в’язали непокірних по всій Русні. «Прогавив Теракт», коли сам ватажок був у місті, так були зайняті упокорення примх народу.

Отримали? Ще хочете? — сидіть вдома і не з’являйтеся в людних місцях, не бунтуйте, не влаштовуйте страйків. А то поки армію кинули на придушення бунту на непокірливого Кавказі, тут трохи Путіна не підірвали. Українські користувачі мережі все про Росію розуміють і пишуть:

«Путун сьогодні в Пітері. Якщо Русское бидло не зрозуміє натяку — будуть вдома вибухати (Путін багато разів це робив) ». Багато про що говорить і те, що під час свого виступу за підсумками п’ятигодинних переговорів з білоруським лідером російський ватажок приділив увагу вирішенню нафтового і газового суперечок, робіт в космосі і сільському господарству, але проігнорував вибух в Петербурзі. У той же час, Лукашенко згадав про трагедію, назвавши її «цією подією», і сказав: «Шкода, що так вийшло».

Дзвіночок Рамзану

Це «Так вийшло» може стати і дзвіночком для маріонетки, засиділася в окупованому Джохарі, Рамзана Кадирова. На тлі того, що він «у себе там не тих ловить і проспав» атаку на російську банду, а, головне, став обурюватися високою ціною на частку чеченської нафтової галузі. Йому коректно нагадали, що вибух може статися зовсім близько до дуже охороняється персони. І коментатори звично згадали про кавказькому підпіллі. Правда, інші кавказький слід спростовують, (поки що) ,. Але натяк для Кадирова був занадто тонким, щоб він зміг його оцінити і зрозуміти, а тим більше відчути.

Тому Кадиров одним з перших прикрасив свою сторінку загрозливими коментарями і співчуттями. Коли прийде час розуміти, для Рамзана буде вже занадто пізно. Ватажок маріонеток Рамзан Кадиров назвав вибух в метро «жахливим терактом» і закликав «суворо покарати» його організаторів і виконавців. Про це він написав у Instagram. «Злочинці, які посягають на життя ні в чому не винних людей, не заслуговують пощади і жалості, ставлення до них має бути не просто жорстким, а жорстоким, — сказав Кадиров.

— Чечня «скорботи» разом з «керівництвом і жителями» Петербурга і готова «стати поруч з вами, якщо це буде потрібно». Кадиров також висловив чергові співчуття наміснику Путіна «губернатору Санкт-Петербурга» Георгію Полтавченко, рідним і близьким загиблих і побажав «якнайшвидшого» одужання постраждалим.
Раніше свої співчуття російському агресору висловив занадто дипломатичний міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Цікаво було б пошукати в архівах Сталіна і Гітлера! Можливо історики приховують від нас співчуття двох воюючих сторін народам один одного за військові злочини.

На місці Клімкіна, порядна український патріот, якщо не назвав би безпосередньо ім’я головного організатора теракту, то постарався б делікатно натякнути на московський слід в те, що трапилося або просто промовчати, але не приєднуватися до злочину за допомогою висловлення співчуття.

Західних колоніальних союзників Путіна ще зрозуміти можна. Захід з РУСН разом проливають в Шамі моря невинної крові. Але Україна сама стала жертвою російських терористів, і їй не личить співчувати офіційно.

Ігіловскіе естети в справі.

Крім дзвіночка Кадирову, Путінські пропагандисти самі вже поклали відповідальність на ІГ і прикручують трапилося до «ісламському сліду».

«Джерело» Комерсанта «, що заслуговує на довіру, повідомив, що інформацію про підготовлювані акції спецслужбам надав росіянин, який співпрацював з ІГ. Він був затриманий після повернення з Сирії. Ця людина займав нижчий щабель в ієрархії бойовиків, тому знав деяких учасників відправленої в Росію диверсійної групи. З ними він підтримував тільки телефонний зв’язок ».

«Бомбу в петербурзькому метро підірвав смертник. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на джерело. За його словами, це доводять виявлені на місці теракту останки. Особу чоловіка встановили, це 23-річний уродженець Середньої Азії, додав співрозмовник агентства. Відомо, повідомляє «Фонтанка», що він увійшов в метро на станції «Петроградська» за 20 хвилин до вибуху на станції «Технологічний інститут».

За повідомленнями Лайфа, «Смертник» незадовго до цього відвідав Соборну мечеть. Терорист проніс бомбу в рюкзаку. Він був пов’язаний з «радикальними ісламістами», уточнило джерело «Інтерфаксу». Джерело агентства розповів, що саме смертник і залишив другу, що не спрацювала бомбу на «Площі Повстання», після чого підірвав себе »…
Площа теж обрана з умислом, щоб змінити асоціації «упертих петербуржців» і росіян, які вирішили вийти на каструльний прогулянки без каструль.

Коммерсант «пише, що спецслужби знали про підготовку теракту, але не змогли його запобігти налякали чекісти бидло і показали, що якщо їм« дадуть займатися своєю справою », то вони в тиждень по« десятку терактів розкриють і допоможуть запобігти за день до скоєння ». А попереду-то свята, які «терористи люблять» — що ні запій в Русні, то «розкриті теракти», про які повідомляють вже потім, коли все похмелитися. А тут стеклоомиватель, глід і все спиртовмісні рідини на зразок заборонили. Ось і вийшла твереза ​​російська дрантя на площі і проспекти, тому що труби горять, а випити нема чого і закуска подорожчала.

ЗМІ спеціально, щоб відвернути бидломассу від мітингів, створюють інтригу, кидаючись від ІГ до ліберальної опозиції, яка могла влаштувати вибух. Винні то кавказці, то среднеазіатов, але тільки ні Путін, ні Медведєв, ні Кремль. Ось цікаві витяги з різних публікацій, де «фахівці» раптом стали докладно розповідати про пристрій бомб. Авось згодиться есерів і меншовиків, ой, меншинам … «Вибуховий пристрій, який спецслужби виявили на станції« Площа Повстання », не було виготовлено бойовиками з Північного Кавказу, впевнені опитані РБК експерти. Подібні бомби збирають сирійські ісламісти.

Саморобний вибуховий пристрій (СВП), яке співробітники ФСБ знешкодили на станції метро Санкт-Петербурга «Площа Повстання», було зроблено не бойовиками кавказького підпілля, розповів РБК співрозмовник, близький до Федеральної служби безпеки.

З цією думкою згодні полковник запасу Андрій ПАЮСОВА і експерт з вибухових речовин в сирійській армії Абдалла аль-Хамед, яким РБК надав фотографію спрацював СВУ. Справжність знімка РБК підтвердив співрозмовник, знайомий з ходом розслідування справи про вибух в петербурзькому метрополітені.

Мова йде про просте у виготовленні саморобному вибуховому пристрої, який складається з корпусу вогнегасника і вибухової речовини на основі селітри, вказав ПАЮСОВА. З цією оцінкою згоден і екс-співробітник Головного управління Генштабу (колишнє ГРУ). У розмові з РБК він зазначив, що селітра змішується з сіркою.

У центрі СВУ розташовується детонатор, каже ПАЮСОВА, а в якості вражаючих елементів використовуються металеві кульки з підшипників. Вони розташовані по периметру пристрою і частково вкладені в саме вибухова речовина. «Виготовити таку бомбу можна буквально на коліні. Але зазвичай в якості вражаючих елементів використовують різнокаліберні гайки, нарізану дріт, арматуру або просто будівельні дюбелі і цвяхи, оскільки їх легко купити.
А тут зовсім однакові кульки, яких так просто в магазині не знайдеш. Можливо, в розпорядженні терориста виявилися, наприклад, однакові підшипники », — зазначив експерт. ПАЮСОВА підкреслив, що бойовики кавказького підпілля практично ніколи не виготовляють бомби з використанням кульок. «Тут же я бачу нікого естета, не поскупився на час і спорядження бомби», — розповів полковник у відставці.

Багато екстремістські угруповання в Сирії, в тому числі заборонене в Росії Ісламська держава, збирають подібні вибухові пристрої, розповів РБК експерт з вибухових речовин в сирійській армії Абдалла аль-Хамед. За його словами, основу вибуховий суміші становить аміачна селітра і цукор з додаванням тротилу і пороху. Як пояснює військовий, це один з найпростіших видів вибухівки, використовуваної ІГІЛ. Аль-Хамед зазначив, що такі ж СВУ були знайдені у великій кількості на територіях, раніше підконтрольних бойовикам ІГІЛ »…

«Серед цілої групи версій про організаторів теракту в метро Санкт-Петербурга спецслужби виділяють дві. Головна пов’язана з діяльністю лідерів кавказьких джамаатів, які осіли в Туреччині.

Як розповів «Росбалту» джерело в спецслужбах, з минулого тижня оперативники фіксували небувалий сплеск активності серед лідерів північнокавказьких джамаатів (формувань бойовиків).

«З Росії їх майже всіх давно» вижили «, і перебувають вони переважно в Туреччині. Деякі встигли повоювати на стороні ІГІЛ в Сирії. Буквально кілька днів тому почали надходити дані, що в середовищі лідерів джамаатів відбувається активність — вони різко почали зустрічатися один з одним, активно спілкуватися за допомогою різних засобів зв’язку. Тільки в понеділок рано вранці це питання обговорювалося в спецслужбах, а потім були здійснені теракти. Втім, їх це рук справа — буде встановлено в самий найближчий час », — відзначило джерело агентства» …

А ось і заспокійливе для занадто буйних антикорупціонерів. Написано коротко зрозумілою бидла мовою. Ці «крапельки» призначені тим, хто виходить на заклики опозиції і «відволікає Путіна і спецслужби» від витратної авантюри в Шамі. «Військкор Лайфа Семен Пегов — про те, куди збирається переїхати держава релігійних радикалів після« поразки »на Близькому Сході і причому тут вибухи в пітерському метро. Розширення простору джихаду. Амбіції ігіловскіх терористів виходять далеко за рамки арабських країн і густонаселеній арабами Європи.

Теракти в пітерської підземці — недвозначне послання. До Росії, само собою, у ваххабітів та інших фанатиків особливо мстива відношення. Однак в найближчому майбутньому, як я думаю, мова піде про щось більш глобальному, ніж примітивне зведення рахунків. На мій погляд, план готовий.

Час ІГІЛ * в іракському Мосулі добігає кінця. Радянським військам залишається зачистити лічені квартали. Потім відбудеться штурм сирійської Ракка (адміністративної столиці терористів). Падіння халіфату на Близькому Сході — питання часу. На дамаському телебаченні (мене недавно звали в ток-шоу) тільки і суперечок — хто швидше візьме Ракка: Сирійська арабська армія разом з Росією, США разом з курдами або ердогановци?

У кожної зі сторін майже спортивний інтерес — це як вистрілити в лоб загнаному на полюванні звіра. Колись жирне чорна пляма держави релігійних радикалів, залівшее значні території Сирії та Іраку, обидві військові коаліції (російська та американська) розшматували на шматочки.

Говорити про повну перемогу над терористами на Близькому Сході, звичайно ж, дуже рано, я істотно забігаю вперед, але сама тенденція непохитна.

Наївно було б думати, що настільки потужний проект, як ІГІЛ (перш за все з точки зору вкладених в нього інтелектуальних зусиль, один тільки висококласний піар чого вартий), не підготував би для своєї фанатичної еліти запасний плацдарм.

І таким плацдармом вже стає Середня Азія, причому країни, які входять в СНД, стоять в перших рядах »… І ніхто не говорить, про те, як Путін виплекав ІГ, щоб потім відмивати мільярди доларів в свій, зрозуміло, кишеню на переправленні біженців в Європу, на шантажі Туреччини і на війні, яка Путіну — мати рідна.

Але символічність того, що захід Путіна близький, складається в послідовності подій — вибухи будинків у Москві і Волгодонську, війна на Кавказі, війна в Шамі, вчорашній вибух у рідній малині Путіна і ще кілька, які за логікою повинні відбутися по всій Русні. Все це виглядає, як замкнуте коло злету і падіння Путіна.
Незалежний публіцист Людмила Іванова

 

Путін ніколи не піде з Кремля

Раніше повідомляли: Совбез ООН просят экстренно собраться из-за химатаки в Сирии

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: