Накопичені протиріччя в кремлівської зграї вирвалися назовні.
Т.зв. «Прем’єр-міністр» Русні Дмитро Медведєв повідомив, що не хворів останнім часом. Про це повідомляє «Інтерфакс».

Одкровення відбулося на сходці з ділками малого і середнього бізнесу в області автомобільних перевезень, яку проводив Медведєв. Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

«Директор некомерційного партнерства« Об’єднання сумлінних учасників ринку перевезень «Еверест» Павло Осєєва, який брав участь у зустрічі з прем’єр-міністром, привітав Медведєва з одужанням.

фото: chechenews.com

 




«Вас з одужанням, Дмитро Анатолійович», — сказав Осєєва. «Так я і не хворів», — відповів прем’єр ».
Як відомо, 14 березня главпахан ОПГ «РФ» Володимир Путін заявив, що глава уряду захворів на грип. «Епідемічна ситуація у нас йде на спад, проте ситуація поки що серйозна, ось Дмитра Анатолійовича не вберегли», — СКАЗАВ ПУТІН.
На наступний день Медведєв зустрівся з маріонетковим «президентом» Сержем Саргсяном ВІРМЕНІЇ. Прес-секретар Дмитро Пєсков відмовлявся коментувати слова Путіна про хвороби ватажка «уряду», переадресувавши питання до прес-секретаря останнього. Але і представник Медведєва Наталія Тімакова також їх не коментувала.

За даними ЗМІ, у ватажка «кабміну» було заплановано кілька заходів, які він з якихось причин не зміг відвідати в той день.

Більш того, ЗМІ повідомляли, що у Медведєва відбулися якісь зустрічі з Хлопоніним в кав’ярні CofeeBarberry на гірськолижному курорті «Шаянська». Про те, з ким вони ще зустрічалися, не повідомляється.

Різні коментатори тільки будують припущення навколо уявної хвороби Медведєва: «президент Росії Володимир Путін всіх обдурив, або ж слова Медведєва, які він виголосив напередодні, були неправильно інтерпретовані. Так чи інакше, лише час зможе розставити все по своїх місцях », -інформірует therussiantimes.com.

«Втім, якщо Дмитро Медведєв насправді не хворів, то залишається незрозумілим заяву Путіна з цього приводу, а також той факт, що глава уряду в останні дні пропустив кілька засідань».

«Люди хотіли знати подробиці. Однак будь-які деталі не наводилися. Крім заяви Путіна ніяких офіційних коментарів з цього приводу не було. Це змушувало багатьох спиратися на припущення, так як нерозуміння того, в якому стані знаходиться Медведєв, постійно зростала », — підсумовує видання.

Тим часом, фракція комуністи в «думі» наполегливо вимагає провести депутатське розслідування в зв’язку з фактами, злитий Кремль через т.зв. «Опозиціонер» Навальний.

А навколо фільму-«розслідування» піднімається майстерно зрежисована ажіотаж.
ЗМІ розповідають про скандальну історію зі звільненням красноярського педагога, який продемонстрував студентам даний фільм, що викликало жарку дискусію.

Тим самим Путін вирішив знайти крайнього і віддати Медведєва бидла на поживу. Хтось повинен нести відповідь перед російській біомасою за те, що натовп, захоплена путінським «кримнаш» тепер повинна платити за рахунками і затягувати паски. Та й популярність Медведєва в широких колах російського свіносообщества не була особливо високою. Раби потрібна жертва — раби її отримає.

Але в зв’язку з тим, що Медведєв знає і бере участь в занадто багатьох процесах кремлівської клоаки, його доля буде схожа після відставки на долю Чуркіна, який помер раптово після «серцевого нападу» в результаті отруєння.

Правда, сценарій Кремля може різко змінитися, і Медведєву буде світити посаду «ТВО президента РФ» в разі, якщо стан здоров’я або кон’юнктурної профпридатності Володимира Путіна не дозволить йому досидіти свій черговий термін на троні.

Кілька днів тому авторитетне видання повідомило про зникнення Путіна. Пізніше інформація про те, що Путін пропустив цілий ряд важливий для себе і російського бидла сходок, також розбурхав спокій в російській розпліднику.
Також дивиться:

Он вам не Димон v7v7v7com

Раніше повідомляли: Россия стягивает десятки танков к границе с Украиной — Reuters

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: