Надійні джерела Al Qabas повідомляють, що ситуація в Сирії за шість років після революції неймовірно ускладнилася після встановлення Росією військового і політичного панування в Сирії.

В умовах відсутності чіткої позиції американців змінюється розклад сил. У той час поки США продовжують розпочату адміністрацією Барака Обами, російська сторона може залучити всіх зацікавлених міжнародних і регіональних гравців і направити їх для реалізації власної порядку денного. Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на Al Qabas, Кувейт

Російські політики ставлять помірну і збройну сирійську опозицію в незручне становище в світі швидкого зниження впливу ІГІЛ (заборонена в РФ — прим. Ред.). Політичне і військове врегулювання ситуації ускладнюється і не залишає опозиції іншого варіанту, окрім як прийняти пропозиції російської сторони або ж до кінця йти військовим шляхом.

фото: Al Qabas, Кувейт

 




Зміцнення Асада і завершення революції.

Надійне джерело «Аль-Кабас» стверджує, що нинішній шлях політичного врегулювання, заснований на документах і пропозиціях Росії, був вперше запропонований в листопаді — грудні 2015 року. Основна ідея полягає в збереженні режиму Башара Асада і повне закінчення сирійської революції.

Джерела зазначили, що Москва в даний час знову проводить ідею створення комісії, яка буде складатися з представників опозицією і прихильників сирійського режиму. Основна мета повинна бути пов’язана зі створенням нової конституції для країни.

Половину комісії повинні складати прихильники режиму Асада, а інша половина повинна представляти все сирійське населення, в тому числі, різні громади, етнічні та племінні групи, а також інститути громадянського суспільства. Обов’язковою умовою входження в комісію буде безперервний термін проживання громадянина в Сирії протягом не менше 15 років. Звичайно, такий принцип не виключає наявності в цій структурі представників, що не відносяться до режиму.
Що стосується інших комісій, які Москва пропонує створити спеціальну групу з розмінування, а також розвитку торгівлі між регіонами всередині країни, що перебувають під контролем уряду. Робота третьої комісії буде пов’язана з розслідуванням насильницьких затримань.

Всі ці структури будуть включати в себе прихильників опозиції. Буде чітко розмежовано легальне і нелегальне політичне участь. Однак справжня мета цих комісій полягає в позбавленні опозиції її прав, закріплених в міжнародних резолюціях і обов’язкових до реалізації, а також до звільнення режиму Асада від непотрібної звітності.

Раніше повідомляли: «Даже кресла»: стала известна печальная судьба «Донбасс Арены» после захвата террористами «ДНР»

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: