Нічого випадкового влади Русні не роблять. Інша справа, що чергову капость або масові злочини вони спочатку обкатують нишком.

А коли іноземні розвідки видають викриття, Росія намагається всіляко відхреститися від самих різних подій, а пізніше стає відомо, що те, в чому РУСН звинувачували західні ЗМІ і політики — узаконено і зворотної сили не має. Одним з перших публічно розкрив цю особливість російської політики і практики Шаміль Басаєв, Шахід іншааЛлах. Передає інформаційний центр «Война в Украине» з посиланням на chechenews.com

Свого часу він передбачив початок другої фази військових дій на чеченській землі. І крім інформації, якою володіє в воєнний час кожен великий воєначальник, розгадка в тому числі крилася в звичайних статистичних зведеннях і теленовинах.

фото: chechenews.com

 




Росія збільшує військовий бюджет і проводить посилену мобілізацію, збільшивши число призовників. А на офіційному рівні російські владні ділки грали роль старанних переговірників і заклинали з усіх світових трибун, що ніякої нової війни ослаблена країна не вестиме, а стане займатися підйомом з колін.

Яким виявився цей підйом в зовсім недалекому майбутньому чеченці змогли відчути на собі повною мірою.
І ось уже кілька років назад Путін нібито на рівному місці створює «кадировські гвардію», яка посилено муштри на камеру. Для чого було створювати цю структуру, коли формально підкоряючись московським міністерствам, все кадировські формування були підконтрольні тільки йому, і вже сам маріонетка вирішував з головним паханом всі поточні проблеми.

І незабаром ці «ввічливі люди» встали за спинами беззахисних кримчан, направляючи людей до урн для «голосування». А якщо заглибитися, ще трохи раніше Російські банди захопили аеродром в Югославії — підсумком чого стала блискавична окупація Абхазії і Південної Осетії в 2008 році.

Можна згадати і створення в «мирний час бандформувань« ВКС »« РФ », які замість того, щоб прикривати свою батьківщину, зруйнували Шам.

Для ведення загарбницьких воєн була реформована вся система командування російських НВФ і зведена в єдиний командний центр. А потім цього немирними кроці швидко знайшлися «виправдання» у вигляді практичного застосування подібної структури.

Росія посилено тренується, збиваючи свої і чужі літаки, і намагається завуалювати ліквідацію ворожих цілей і самоліквідацію. Ці навчання потрясли звістку світ і саму РУСН, якщо врахувати невипадковість великої катастрофи в Сочі літака з артистами. Росія також відпрацьовує і швидку ліквідацію кадрів, у чому ми останнім часом переконалися вже тричі.

Зараз же готується ще одна, якась дуже страшна агресія крім того, що відбувається в Шамі і в Донбасі.

Однією зі складових цієї майбутньої війни стали кібератаки, проведені і проводяться нині по всьому світу. Тільки цей вид інформаційної агресії тепер узаконений офіційно. А ще зовсім недавно Росія з піною у рота спростовувала будь-який натяк на свою причетність до світового кіберпіратству.

«У Збройних силах Росії створені війська інформаційних операцій.

Про це сьогодні, 22 лютого, повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, виступаючи в Держдумі РФ на «урядовій годині».

«Створено війська інформаційних операцій, що набагато ефективніше, сильніше. пропаганда повинна бути розумною, грамотною і ефективною ».

Слід нагадати, що вперше про необхідність створення в російській армії кіберкомандування в березні 2012 заявив віце-прем’єр РФ Дмитро Рогозін.

У 2013 році джерело повідомляв «Інтерфаксу», що в ВС РФ буде створено кіберкомандування для протидії віртуальним загрозам — як новий рід військ. Однак до останнього часу в парламенті Росії спростовували повідомлення про те, що в країні існують кібервойска », — повідомляють російські ЗМІ.

Але їх існування і кібервоенние дії спочатку були випробувані, а лише потім оформлені.

Але за балаканиною про готовність домовлятися з Трампом, Ердоганом і з усіма підряд Путін потихеньку готується до війни справжньою. За повідомленнями ЗМІ, по периметру кордону Росії створено суцільне радіолокаційне поле для захисту від ядерного удару. Про це сьогодні, 22 лютого, повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, виступаючи в Держдумі РФ.

Хоча про якісь підозрілі ядерні випробування два дні тому повідомляла низка світових інформаційних джерел.

«Все це (створення нових РЛС) дозволило вперше в історії нової Росії створити по периметру нашої країни суцільне радіолокаційне поле, систему попередження про ракетний напад на всіх стратегічних повітряно-космічних напрямках і за всіма типами траєкторій польоту балістичних ракет», — сказав Шойгу. У 2016 році пройшли успішні випробування трьох нових радіолокаційних станцій «Воронеж» в Омську, Барнаулі та Енисейске. Крім цього були доопрацьовані три діючі станції в Барановичах, Мурманську і Печорі.

Шойгу заявив також, що стратегічні ядерні сили Росії підтримуються на рівні, що гарантує вирішення завдань ядерного стримування. «Вони підтримуються на рівні, що дозволяє гарантовано виконувати завдання ядерного стримування. У Ракетних військах стратегічного призначення в стані боєготовності знаходяться 99% пускових установок, з них 96% — в постійній готовності до негайного пуску », — сказав Шойгу.

У 2016 році авіаційні стратегічні ядерні сили поповнилися чотирма модернізованими стратегічними літаками дальньої авіації Ту-160 і Ту-95МС. «Угруповання морських стратегічних ядерних сил Тихоокеанського флоту посилена ракетним підводним крейсером стратегічного призначення» Володимир Мономах «. У Збройні сили поставлена ​​41 нова балістична ракета. Це дозволило досягти 60% -ного рівня оснащення всієї ядерної тріади сучасним озброєнням, а в Ракетних військах стратегічного призначення — 62% », — заявив глава російського військового відомства».

Але якщо навіть це не в силах переконати в наявності у російської хунти якихось далеких прицілів, то остання заява Путіна не залишає сумнівів, що катастрофа наближається і вона невідворотна. «Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який вводить персональну відповідальність губернаторів і федеральних міністрів за виконання покладених на них згідно з чинним законодавством обов’язків по мобілізації громадян у воєнний час.

Документ був схвалений Радою Федерації 15 лютого. Законом, який сьогодні, 22 лютого, опублікований на офіційному порталі правової інформації, встановлюється, що губернатори, голови муніципальних утворень, глави місцевих адміністрацій і керівники організацій несуть персональну відповідальність за здійснення повноважень відповідних органів і організацій в галузі мобілізаційної підготовки та мобілізації.

Крім того, закріплюється, що призовні комісії з мобілізації громадян створюються рішенням глав регіонів, а головами цих комісій є самі губернатори або голови муніципальних утворень. Закон вступить в силу після закінчення 10 днів після дня його офіційного опублікування ».

Ще раніше були доопрацьовані і прийняті нові підзаконні акти, пов’язані з можливим введенням в «РФ» воєнного стану і перекладу промисловості на військові рейки. А недавно проводилися відповідні навчання в цивільній сфері. І створення т. Зв «Росгвардіі» цілком вкладається в цю схему.

Хоча деякі аналітики були схильні лише вважати, що створення «гвардії» в «мирний час» потрібно тільки лише для того, щоб підкреслити посилення тоталітарного режиму.

Таким чином фанерні російські танки і іржаві авіанедоносци стоять зовсім не на запасній колії, а готуються обрушити на потенційного супротивника всю міць не тільки вогню, скільки екологічної катастрофи.

Людмила Іванова

Раніше повідомляли: Мир на пороге войны

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: