У Кремлі підрахунком боєприпасів «ополченців» не займаються, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У Кремлі сподіваються, що у бойовиків «ДНР» та «ЛНР» вистачить боєприпасів для відповіді на «агресивні дії» Збройних сил України.  Передає інформаційний центр Война в Украине з посиланням на  REGNUM.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання про те, коли у «ополченців» можуть закінчитися боєприпаси.

Пєсков (праворуч) відповів на запитання про те, коли можуть закінчитися боєприпаси у бойовиків «ДНР» та «ЛНР»
Фото: ЕРА

 




«Ми не займаємося в Кремлі підрахунком боєприпасів. Сподіваємося, що у них вистачить боєприпасів для того, щоб відповідати на агресивні дії Збройних сил України», — сказав Пєсков.

Ситуація на сході України різко загострилася 29 січня, коли бойовики почали обстрілювати Авдіївку (Донецька область). З 30 січня в місті не було світла і води. У зв’язку з цим в місті оголосили надзвичайний стан, проводиться часткова евакуація. У ніч на 31 січня околиці Авдіївки обстріляли з реактивних систем залпового вогню «Град».

1 лютого голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що російська сторона в Спільний центр з контролю і координації надала письмове підтвердження гарантій про встановлення режиму тиші в районі Авдіївки. Через кілька годин стало відомо, що бойовики порушили режим тиші і відкрили вогонь по ремонтній бригаді, яка повинна була полагодити лінії електропередач в Авдіївці.

З ранку 2 лютого терористичне угрупування «ДНР» знову застосовувала важке озброєння, заборонене Мінськіми угодами, повідомили в 72-й бригаді ВСУ.

Раніше повідомляли: Пенсіонерка в черзі за їжею в Авдіївці поскаржилася на «укрів»

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: