«Не ми до них прийшли, а вони до нас», — заявила бабуся. Вона уточнила журналісту, що має на увазі «укрів», тобто українців.

Авдіївка, в якій через обстріли бойовиками досі немає світла, а в деяких районах — тепла і води, виживає за рахунок допомоги влади і волонтерів. Багато жителів приходять до військових за гуманітаркою, або щоб поїсти і погрітися в наметах, однак не всі підтримують Україну. Повідомляє  warfare.com.ua з посиланням на news.bigmir.net

«Якби вони пішли, то все було б нормально. Не ми до них прийшли, а вони до нас. Ось нехай вони і йдуть «, — заявила одна старенька. На уточнююче запитання журналіста, кого вона має на увазі, бабуся без тіні збентеження заявила — «про укрів».

Мешканка Авдіївки про «укрів»: Якби вони пішли, то все було б нормально скріншот

 




На відео люди також сперечаються, хто винен в обстрілі.

Проте, жителі налаштовані оптимістично. «Це стільки раз повторювалося … Як бачите, скільки народу. Люди якось дружно стали «, — говорить інша жінка.

Пенсионерка в очереди за едой в Авдеевке… v7v7v7com
Користувачі бурхливо обговорюють це відео. Одні закликають показувати волонтерам, кому вони насправді допомагають, інші вважають, що винна тут пропаганда, запудрити людям мізки, а допомагати нужденним все одно потрібно.

Зокрема, волонтер Юрій Мисягін в розмові з місцевим дізнався, що в Авдіївці перші в черзі за гуманітаркою стоять ті, хто махав прапорами РФ в 2014-му:

Раніше повідомляли: «Циничные подонки»: Россию уличили в попытке реализовать подлый сценарий на Донбассе

←ЖМИТЕ "Рекомендую" если Вам понравилась эта статья Понравилась статья - жмите



НОВОСТИ ПО ТЕМЕ:

Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: