Про це повідомив заступник командувача АТО Валентин Федичев.

Російська Федерація упродовж 3-6 квітня перекинула на Донбас три колони військової техніки для бойовиків. Про це повідомив заступник командувача АТО Валентин Федичев, інформує прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Повідомляє «Война в Украине» з посиланням на tyzhden.ua

«За 3-6 квітня не моргнувши оком, перекинули три великі колони військової техніки через російсько-український кордон, через КПП «Ізварине» в напрямку на Луганськ — 12 танків Т-72, через КПП «Дмитрівка» — 10 БТР і 10 БМД, знову ж через Дмитрівку в напрямку на Степанівку (Шахтарського району) — 20 БМД і 25 вантажних автомобілів «КамАЗ» із особовим складом», — сказав Федичев.

ato

За його словами, в Луганськ на територію колишньої військової частини 3035 прибуло 15 паливозаправників, а також три САУ «Гвоздика».

«Ми знаємо про рух колони російської військової техніки в кількості до 20 танків Т-72 і 30 вантажних автомобілів «КамАЗ» в напрямок до Гострої Могили (вулиця Оборонна), територія колишнього ВВАУШа», — додав Федичев.

Також він повідомив про переміщення з Луганська в Алчевськ 12 танків Т-72Б, 2 БМП-2, 4 БТР-80 і 2 паливозаправників.

«Суворі міжнародні економічні санкції змусили путінську Росію «ховати» присутність своїх ВС на сході України. Для цього місцеві куратори придумали замовити в однієї з приватних швейних майстерень в Новоазовську пошиття (увага!) шевронів і розпізнавальних знаків так званої «ДНР» на польову форму одягу кадрових військовослужбовців ЗС РФ», — розповів полковник АТО.

загрузка...