b-00184436-a-00024366

Мені здається, що потрібно більш системно організовуватись у боротьбі з агресією РФ, у штаб АТО щоденно стікається актуальна інформація, з якою потрібно фахово працювати. Ми не маємо права оминати увагою кожен обстріл мирної території на Сході України, мусимо піднімати шум на весь світ, а засоби масової інформації — правдиво висвітлювати усі ті звірства російської армії та її найманців.

Коли ми затримували велику кількість військових російської федерації (з маленької букви свідомо), то потрібно було скликати всіх послів, хай би упевнились у тому, що це регулярні війська та поширили дані по всьому світі, щоб путін не відмовлявся, що це росіяни. Особливо ми програємо інформаційну війну. Колеги, кидайте все і зосередьтесь на поширенні правди та забезпечення інформації на Європу, до Північно-Атлантичного альянсу, не кажучи про надання тої інформації нашим громадянам на сході, в т.ч. через соцмережі.




Маємо розповсюджувати правду, що ніякі нацисти-екстремісти, котрих, до речі, в Україні немає, ані Правий сектор, ані бандерівці в Україні не воюють проти свого народу. Проти нас, у змові з януковичем та його бандою, воює регулярна армія російської федерації, найманці януковича та тієї ж російської федерації. Вони заїзджають через неконтрольовану територію українського кордону на танках, бтр-ах, іншій техніці, завозять терористам і найманцям новітню техніку і озброєння, гради, пзрк, мухи і інше, котрими вбивають наших солдат, вояків добровольчих батальонів, громлять мирну територію, накривають градами мирні села і міста, підривають мости, підприємства, вчиняють теракти, вбивають наших дітей, стариків, гвалтують та вбивають дівчат і жінок. При цьому російські змі, як ті стерв’ятники налітають на підготовлені ними ж сценарії та поширюють дезінформацію про «звірства української хунти» в росії, на неконтрольовану територію України, в Європу та світ. При тому ми, (видавши правдиву інформацію як то все відбувається насправді в Україні), заспокоюємось… Це неправильно, ми постійно повинні працювати, щоб поширювати правду у світі.

Періодично ми маємо чути за участі керівництва держави інформацію про звірства, нелюдське поводження з нашими громадянами, вояками з боку агресора, показувати графічно, на підставі аналізу напрямки звідки йдуть обстріли нашої території.

Цікаво, чому в своїй країні, ми дозволяємо ворогу нас атакувати, чому маємо захищатись, а не нападати, знищувати або брати в полон ворога? Чому дозволяємо ворогу завозити гумконвоєм зброю, боєприпаси й інший ресурс для вбивств наших громадян та обстрілу території?

Ми спостерігаємо, як голодують літні люди, діти, жінки, як мінують територію, щоб вони не могли покинути захоплену територію. Діти не мають можливості ходити до школи, живуть у постійному страху і небезпеці для життя. Ми повинні так само піднімати шум по кожному порушенню прав наших громадян в Криму, що вже забули, що там наші громадяни, які зараз у відчаю від брутального порушення їхніх прав. Всі ці питання мають системно відстежуватися і відпрацьовуватися.

Це поки все, що накипіло…

Микола Голомша




Также Инфоцентр "Война в Украине!" сообщает: