Time publication: 18:11

43 просмотров

Під Краматорськом терористи вбили 6 українських військових. Ще 8 поранені, — Міноборони

Міноборони повідомляє про 6 загиблих та 8 поранених українських силовиків внаслідок зіткнення з проросійськими терористами неподалік від Краматорська.

 
Сьогодні, 13 травня, близько 13.00 на околиці села Октябрське, Слов’янського району, що за 20 км від Краматорська, під час руху колона однієї з військових частин ЗС України була цинічно та підступно обстріляна із засідки. Терористи атакували українських десантників із гранатометів, вели щільний прицільний вогонь зі стрілецької зброї, – повідомила прес-служба Міноборони.

Згідно з повідомленням, близько 30 нападників заздалегідь розмістилось у кущах вздовж річки.

Після потрапляння з гранатомета терористів у двигун другого з БТРів пролунав вибух.
Інший БТР намагався проштовхнути пошкоджену бойову машину, яка загорілася, далі від села. Військовослужбовці прийняли бій, – повідомили у Міноборони.

442539

«Після першого залпу терористів з важкої зброї загинуло двоє військовослужбовців, ще 3 було поранено. Загалом внаслідок тривалої сутички загинуло 6 військовослужбовців Збройних сил України. 8 отримали поранення різного ступеня важкості. Один важкопоранений. Всіх поранених та загиблих евакуйовано», – йдеться у заяві.
До слова, в.о. міністра оборони України Михайло Коваль каже, що Росія розпочала проти України війну нового типу і воювати з цією країною важко ще й тому, що РФ — одна із трьох гарантів безпеки України.

Share Button

Добавить комментарий